5 jarig jubileum

25 jarig jubileum van gemeenschapshuis “De Stip”

jubileum02Afgelopen zaterdag 18 maart, werd op grootse wijze het 25 jarig jubileum gevierd van het gemeenschapshuis “De Stip” te Meerssen. Door het Stichtingsbestuur, dat toen bestond uit Math Vandewall, Pierre Giesen, Herman Postel, Cyriel Voncken, Harry Cortenraad en Math Bours, werd het gemeenschapshuis voor de kernen Meerssen centrum en Meerssen West in 1992 gerealiseerd. Helaas zijn Herman Postel en Harry Cortenraad reeds overleden en is hun plaats in het Stichtingsbestuur in genomen door Annemie Timmers en Wil Penners.

Dit zestal vierde ook hun 25 jarig jubileum, waarvan 4 als bestuurslid en 2 als werknemer (thans ook bestuurslid). Het bestuur mocht van veel verenigingen, bedrijven, het gemeentebestuur, particulieren, vrienden en bekenden hun felicitaties alsmede hun donaties in ontvangst nemen. Een speciaal woord van dank aan de volgende ondernemers, die het mogelijk hebben gemaakt om dit jubileum te vieren en wel: Drukkerij Maenen, Bloemisterij de Zonnestraal, Maurice Kikken Catering en bloemisterij Hollanders. De Carnavalsvereniging de Aanhawwersj willen wij bedanken voor hun belangeloze inzet voor de verzorging van het buffet, obers enz.

Tijdens de druk bezochte receptie werden de bezoekers voorzien van een drankje en een hapje en na de receptie werd de gezellige feestavond tot in de kleine uurtjes voortgezet met muziek en dans van het bekende orkest “Vivelevink”.

Het Stichtingsbestuur van gemeenschapshuis “De Stip” wil vanaf deze plaats iedereen hartelijk bedanken voor niet alleen de financiële steun, maar ook de fysieke steun, die zij bij gelegenheid van dit jubileum mocht ontvangen. Hierdoor kan thans gestart worden met de (her)inrichting van de grote zaal.
Graag zien wij u terug in “de Stip” bij een van de komende activiteiten!